Niels Warmerdam

Kwekerij Niels Warmerdam is als MPS A teler gespecialiseerd in de teelt van Alchemilla, Limonium en Hortensia. Sinds 2011 is het bedrijf geheel gevestigd op de nieuwe locatie aan de Herenweg in Noordwijkerhout. De Alchemilla wordt in het voorjaar in de kas geteeld die later vol komt met Hortensia. Verder wordt er in de kas en buiten Limonium geteeld.

Met de overstap naar de nieuwe locatie is de naam van het bedrijf van “Fred Warmerdam en Zn” veranderd in “Kwekerij Niels Warmerdam”. Vader Fred geniet van een welverdiend pensioen op de oude locatie.

Omdat het bedrijf beschikt over een ruime hoeveelheid buitengrond, wordt er geëxperimenteerd met vernieuwende gewassen. Hiernaast worden buiten de planten geteeld voor de kasteelt van de Alchemilla, waar in de zomer een zware kwaliteit van gesneden kan worden. Buiten is er ook nog productie van Zonnebloemen. Gedurende de zomer is er vanuit de kas een productie Hortensia in de kleuren wit roze en blauw. Als je het bij Hortensia hebt over kleuren is het natuurlijk wel duidelijk dat er meer kleuren geleverd gaan worden dan alleen deze drie. Niels Warmerdam hoopt via deze site het aanbod eerder onder de aandacht van de koper te brengen en tevens zijn passie voor de geteelde producten te kunnen overbrengen naar de bloemist. 

 

Kwekerij Niels Warmerdam

Herenweg 160

2211 VB Noordwijkerhout

tel: 06-24500945

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Niels Warmerdam

 Niels Warmerdam 2

 

Copyright © 2017. All Rights Reserved.

 

logo Summerflowers.nl

Kortenbachstraat 15 - 2211GW Noordwijkerhout 
06-51312207 - info@summerflowers.nl 

 

Floral Fundamentals     logo slot