Rustige tijd?

Na alle drukte van de moederdag in de winkel en het floraliën is er nu een rustige tijd aangebroken in de winkels.

Maar wij van summerflowers blijven natuurlijk niet stil zitten. We zitten vollop in de voorbereidingen voor een grote bruiloft waar wij veel bloemwerk voor gaan maken. Van het bruidsboeket, tafelstukjes, bloemwerk voor de bruidsmeisjes, auto stuk, versieringen voor in de boom, eettafel versieringen en zelfs de lantaarn palen daar gaan wij een creatie in maken. Dit bloemwerk is voor in en om een kasteel. Er komt een fotograaf die zal prachtige foto’s maken van al het moois.

We zijn nu bezig met het zoeken naar de juiste bloemen, alle ondergronden en materialen die wij nodig zullen hebben voor deze mooie dag. Zelf ben ik naar de locaties geweest om te kijken waar het bruidspaar bloemwerk wil hebben. Samen hebben we gekeken wat er mogenlijk is. We zitten vol leuke ideën voor deze dag! En ik ben erg benieuwd naar het eind resultaat, en ik kan niet wachten om eraan te mogen beginnen!

Groetjes Melanie