Snel regelen.

Summerflowers_2021_blog_week_37

Vorige week, (toen het bij ons kermis was) kreeg ik plotseling door dat het leven weer een beetje op gang begint te komen. Op het laatste moment werd gevraagd of we nog even bloemen konden regelen voor een fotoshoot van Floral Fundamentals. Deze bloemen moesten naar Engeland en dit moest binnen een paar dagen geregeld zijn. In Engeland gaan 10 arrangeurs dat met de bloemen van de Floral Fundamentals telers aan de slag. De foto’s worden gebruikt in het nieuwe digitale magazine van Floral Fundamentals dat iedereen gratis in kan zien. Deze kans laten we natuurlijk niet aan onze neus voorbij gaan. Alleen het regelen van deze dingen heb ik al een paar jaar uitbesteed aan onze medewerkster Erika. Normaal zeg ik dan dat dit gereld moet worden en dat gebeurt dan ook perfect. Omdat Erika er precies nu een paar dagen niet is, moet ik dit als vanouds weer eens zelf even snel regelen. Vroeger heb ik dit veel gedaan, dus dat ging ik wel even doen. Tot ik er achter kwam dat we inmiddels de bijbehorende formulieren een beetje hadden aangepast, de namen van transporteur van der Slot die alle vervoer voor ons regelt zijn een beetje anders. Degene die voor Floral Fundamentals alles regelt was ook iemand anders, zodat mijn contacten niet helemaal up to date waren. Hiernaast was de afleverlocatie veranderd, omdat nu een ander bedrijf de logistiek regelt. Kortom, ik had snel gezegd dat het wel zou lukken, tot ik al deze dingetjes tegenkwam. Ik krijg nu wel waardering voor Erika die dit anders allemaal regelt en ben toch blij dat ik de eigenschap delegeren steeds beter onder de knie krijg. Bij deze fotoshoot hebben toch weer een vrij groot assortiment bij elkaar weten te krijgen. Het is ten slotte al even geleden sinds we bijna elke twee weken in het seizoen een presentatie konden regelen. Misschien is dit weer een beetje oefenen voor de volgende keren. De bloemen komen bij 12 verschillende telers vandaan. Ook deze telers waren eigenlijk weer blij dat ze weer eens hun bloemen konden laten zien. Dit kon trouwens de afgelopen weken ook bij het programma De grote Tuinverbouwing op SBS6. Hier laten we vanaf nu elke week onze bloemen zien tijdens de onthulling van de metamorfose. Deze uitzendingen doen we samen met de promotie campagne 365 dagen Bloemen. Het seizoensbloemen seizoen is dus voor ons nog niet voorbij. We blijven aan de weg timmeren om de bloemen te laten zien. Als we u blij kunnen maken met onze bloemen, zijn wij het zeker.