Eindelijk weer bloemen promoten

Gardenista High Tea klein

Na twee jaar van redelijke stilte, mogen we dit jaar weer onze bloemen laten zien. Natuurlijk zijn we al bijna een jaar elke week op de Nederlandse televisie in het SBS6 programma “De Grote Tuinverbouwing”, maar de bloemen weer life te laten zien op een presentatie is toch weer van een andere orde.
In februari zijn we al begonnen met het sponsoren van bloemen aan de scholengemeenschap Lentis in Naaldwijk. Ook hier zijn toen opnames gemaakt voor het programma “De Grote Tuinverbouwing”.
Vorige week hebben een groot aantal van onze bloemen laten zien op het “Groei en Bloei” event Gardenista in Zwolle. Samen met de andere bloemen was het een festijn van kleuren. Vooral onze zonnebloemen vielen echt op.
Volgende week gaan we bloemen sponsoren bij Jacqueline Boerma van het Boerma instituut in Aalsmeer. Jacqueline is al jaren een groot ambassadeur voor de bloemen van Summerflowers. Zij heeft ook meegewerkt aan de creaties bij Gardenista.
De week erna zijn we weer actief bij het Varend Corso van het Westland. Ook hierin trekken we weer op met de televisie mensen van “De Grote Tuinverbouwing”. De boot met onze bloemen vaart mee met het, nu twee jaar uitgestelde, evenement van het Westland. Het assortiment dat we nu kunnen laten zien is erg groot.
In de nazomer zijn onze bloemen weer te zien bij de bloemenshow Fleuramour in Alden Biezen.
Vaak vragen de arrangeurs een bepaald aantal soorten in vrij grote aantallen. Wij van Summerflowers zijn meer van een erg groot assortiment met wat mindere aantallen. Dit doen we voor een deel om een groot aantal verschillende bloemen te kunnen laten zien, maar ook om onze telers te ontlasten. Omdat we steeds maar weinig bloemen vragen, kunnen we dit wel erg veel keer doen. Op die manier zijn we vaker in beeld. Ons motto is dat we vel keren te zien moeten zijn. Waarschijnlijk blijft dat beter hangen dan een paar keer echt groot.
Natuurlijk gaan we de foto’s die bij deze evenementen worden gemaakt gebruiken voor onze social media. Omdat dit vaak hoogwaardig materiaal is, kunnen we ook dan weer de aandacht naar onze bloemen trekken. We zijn erg blij dat we nu weer de kans krijgen om onze bloemen te laten zien, en ons fotoarchief weer eens goed aan te vullen met life materiaal. Laat de bloemen maar bloeien. Wij gaan er voor zorgen dat u al dat moois via zo veel mogelijk kanalen te zien krijgt. Ik hoop dat u net zo veel energie krijgt van (seizoens) bloemen als wij.