Bloemenkwekerij Klepper

Zomerbloemenkwekerij Klepper is gevestigd in Ouddorp in het uiterste zuidwesten van Zuid Holland.

De kwekerij wordt op dit moment gerund door de twee generaties Klepper.

Vader Lienus Klepper is eind jaren 80 begonnen met de teelt van Zomerbloemen op een perceel achter zijn huis. Al snel vond er uitbreiding plaats op veel verschillende percelen rondom Ouddorp, waardoor de kwekerij al snel een totale oppervlakte had van 18 ha. Met deze bedrijfsgrootte was Kwekerij Klepper in de jaren 90 een toonaangevende teler van kwalitatief hoogstaande zomerbloemen.

Sinds 2005 zijn de meeste percelen gecentreerd rond het nieuwe bedrijf aan de Oudelandseweg waar zoon Teun op het bedrijf woont. De grootte van het bedrijf is nog steeds ongeveer 20 ha, maar de teelten zijn geïntensiveerd. Door steeds met nieuwe gewassen en teelttechnieken te komen onderscheid de kwekerij zich.

Sinds de verhuizing naar het nieuwe bedrijf houdt kwekerij Klepper zich in winter bezig met de teelt van bloembollen op pot.

Het pakket zomerbloemen dat bij Klepper wordt geteeld is behoorlijk uitgebreid. Op de kwekerij worden o.a. Pioen, Aconitum, Campanula, Solidago, Veronica, Sierkool, Lysimachia Elisabeth, Ammi Visnage en Leonotis geteeld. Dit is slechts een selectie uit de geteelde producten. Hiernaast vindt er steeds productvernieuwing plaats om het sortiment voor de afnemers interessant te houden.

Fa. Klepper

Oudelandseweg 27

3253 LN Ouddorp

06 - 22 88 13 67

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

http://www.kwekerijklepper.nl

 

 

 Klepper2

 klepper

Nederlands

Copyright © 2017. All Rights Reserved.

 

logo Summerflowers.nl

Kortenbachstraat 15 - 2211GW Noordwijkerhout 
06-51312207 - info@summerflowers.nl 

 

Floral Fundamentals     logo slot     stimuflori