Theuws Flowers

Bloemenkwekerij J.A.Theuws is gestart eind jaren 80. In die tijd is begonnen met de teelt van Anjers. In de loop der jaren is geheel overgeschakeld naar de teelt van zomerbloemen.Bloemenkwekerij J.A.Theuws is gestart eind jaren 80. In die tijd is begonnen met de teelt van Anjers. In de loop der jaren is geheel overgeschakeld naar de teelt van zomerbloemen.
Op het bedrijf telen we Dahlia’s in diverse kleuren, Pioenrozen, Agapanthus, Astrantia, Symphonicarpus, Miscanthus en nog diverse andere gewassen.
Ons streven is om zo milieuvriendelijk mogelijk te telen en we zijn daarom sinds enkele jaren MPS A gecertificeerd.
Onze bloemen worden op bijna alle vestigingen van FloraHolland geleverd.
Aangezien we merken dat de directe handel met kopers toeneemt en we het belangrijk vinden om vooral de Dahlia’s zo snel mogelijk te leveren, proberen we steeds meer directe contacten te leggen met kopers. We kunnen dan aan de specifieke wensen van een koper voldoen. We leveren desgewenst onze bloemen al om 5 uur in de morgen in de box van de koper, dus al voordat het veilen begint, wat een enorme tijdwinst betekend en dit op alle FloraHolland vestigingen, inclusief Veiling RheinMaas.
Door mee te doen met Summerflowers willen we meer onder de aandacht komen van onze afnemers en onze naamsbekendheid vergroten.
Natuurlijk vinden wij het belangrijkste dat onze mooie bloemen onder de aandacht van de handel en winkeliers komen.  
vriendelijke, groet Jan Theuws, familie, en medewerkers.

J.A.Theuws

Bergeyksedijk 20

5556 XJ Valkenswaard

tel 040-2068648

mob. 0612-802100

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.MPS-A gecertificeerd

 

002

001

Nederlands

Copyright © 2017. All Rights Reserved.

 

logo Summerflowers.nl

Kortenbachstraat 15 - 2211GW Noordwijkerhout 
06-51312207 - info@summerflowers.nl 

 

Floral Fundamentals     logo slot     stimuflori