Ron Montagne

Met de start in 1994 bestaat het bedrijf van Ron Montagne bijna 20 jaar. Na eerst te zijn begonnen door in Duitsland een kas af te breken en op het lege land weer op te bouwen, is de eerste stap gezet naar een bloemenkwekerij. Aanvankelijk werd er alleen buiten geteeld. Het sortiment bestond toen uit de bloemen van meest vaste planten en Montbretia. Door ziekte in de gewassen is later overgestapt naar de teelt van Siergras.

Op dit moment wordt Siergras in een moderne kas geteeld. Omdat de teelt in bakken gebeurt en niet meer in de grond is er meer vat op de teelt, zodat er niet alleen efficiënter, maar ook duurzamer kan worden geteeld. De kas is voorzien van een moderne verwarming en een scherminstallatie om het klimaat optimaal te houden. Met behulp van belichting kan over een zeer lange periode Siergras worden aangevoerd.

In de winter worden er in de kas tulpen in bloei getrokken. Op deze manier is het mogelijk om de kas rendabel te gebruiken.

Buiten worden er voornamelijk zaaibloemen geteeld en toch weer het gewas Montbretia, die niet alleen als bloem, maar ook als besproduct wordt geproduceerd.

Het uitbundige logo dat eigenlijk betekend “bloemen van de bergen” geeft het enthousiasme van deze ondernemer weer.

Via Summerflowers hoopt hij zijn mooie product beter onder de aandacht te kunnen brengen. Zodat u langer van de uitbundigheid van de Siergrassen kunt genieten.

logoRon Montagne

Zwarteweg 6a

2201 AB Noordwijk

tel: 06-13 818089

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

panicum

100 0041

 

Nederlands

Copyright © 2017. All Rights Reserved.

 

logo Summerflowers.nl

Kortenbachstraat 15 - 2211GW Noordwijkerhout 
06-51312207 - info@summerflowers.nl 

 

Floral Fundamentals     logo slot     stimuflori