Amazing Astilbe (Rutgrink)

Astilbekwekerij Rutgrink is marktleider in de teelt van snij-Astilbe. Het bedrijf wordt gerund door de broers Marc en Frank Rutgrink. De productie van Astilbe loopt bij dit bedrijf van half maart tot eind december. Hoewel deze gehele periode de witte Washington wordt aangevoerd is de rest van het sortiment aangepast aan de leveringsperiode.

Gedurende het jaar worden ruim 3 miljoen Astilbes geproduceerd. De teelt van de planten die voor de bloementeelt worden gebruikt, vindt plaats in Limburg. Hier wordt onder begeleiding van Rutgrink de teelt geheel aangepast aan de eisen die gesteld worden aan planten die voor de bloemproductie worden gebruikt. Door het gebruik van speciale selecties is het mogelijk om de Cultivar Washington gedurende het hele seizoen in de juiste kwaliteit aan te voeren. Rutgrink hecht erg veel waarde aan regelmaat in de productie. Alleen door zorgvuldige planning lukt het om de verschillende Cultivars gedurende een zeer lange periode op de markt te hebben. Ook is het bedrijf steeds op zoek om het aanbod Astilbe in de breedte uit te breiden, dit is een proces van veel soorten uitproberen en soms is het dan raak. Als voorbeeld noemen we de echte rode Paul Gaarder en de cerise rosé Else Schluck

Via de site “Summerflowers” hopen de Gebr. Rutgrink nog beter in te kunnen spelen op de behoefte van de afnemers naar meer info aanbod. 

RutgrinkLogo400A.H. Rutgrink & Zn

Derde Poellaan 89

2161 DL Lisse

06 - 53 63 90 91

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.amazing-astilbe.com

Kwekerij Rutgrink is MPS gecertificeerd

 

 Rutgrink

 SANY1816

Nederlands

Copyright © 2017. All Rights Reserved.

 

logo Summerflowers.nl

Kortenbachstraat 15 - 2211GW Noordwijkerhout 
06-51312207 - info@summerflowers.nl 

 

Floral Fundamentals     logo slot     stimuflori