Ruud Klein

Hoewel 70% van de omzet van Bloemenkwekerij Ruud Klein wordt gerealiseerd in de tulpenbroei, blijft er toch 15.000 vierkante meter buitengrond over om zomerbloemen te telen. Tevens worden er in het najaar in de kas nog pluis- Chrysanten geteeld.
Omdat Bloemenkwekerij Ruud Klein zich er van bewust is dat de bloemenliefhebber in de toekomst vooral duurzaam geteelde producten wil hebben, is het bedrijf MPS gecertificeerd.
Op het bedrijf wordt een groot aantal gewassen geteeld. Ten eerste Campanula Glomerata. Niet alleen de gangbare Superba, maar ook de nieuwe Cultivar ‘Anoeska’  In de zomer is het hoofdproduct op de kwekerij Veronica. Hiervan wordt zowel de blauwe als de witte ’Melanie’ geteeld. Door goed op elkaar afgestemde teelttechnische maatregelen, wordt de productie van deze Veronica gelijkmatig over de hele seizoen verdeeld.
Om tot een gezonde groei te komen, worden er voor de vruchtwisseling op de kwekerij ook nog Mentha ‘Silver Queen’, Chelone Obliqua, Phlox en Eupatorium geteeld. Deze aanvulling is ook belangrijk om te komen tot een gelijkmatige arbeidsfilm. Ook bij deze producten wordt getracht om de productie zo goed mogelijk over het seizoen te verdelen.
Samen met Summerflowers hopen we onze mooie producten nog beter onder de aandacht van de bloemist en natuurlijk ook de consument te brengen. We willen dat iedereen volop kan genieten van de producten waar wij zoveel aandacht aan besteden en plezier aan beleven.

Geniet van onze mooie bloemen

Ruud Klein

Bloemenkwekerij Ruud Klein

Floraweg 31A

2371AK  Roelofarendsveen

tel: 0621-683736

Kwekerij Ruud Klein is MPS-A gecertificeerd

 

 

 

Veronica

Nederlands

Copyright © 2017. All Rights Reserved.

 

logo Summerflowers.nl

Kortenbachstraat 15 - 2211GW Noordwijkerhout 
06-51312207 - info@summerflowers.nl 

 

Floral Fundamentals     logo slot     stimuflori