WiN BLOOM

Midden in de Bollenstreek begonnen Jacco en Dennis van Wieringen en Theo Nulkes een samenwerking onder de naam Bloemenkwekerij van Wieringen-Nulkes VOF. Sinds 2013 is de naam WiN BLOOM geïntroduceerd. Hierdoor hebben de kwaliteit bloemen een herkenbare afzender gekregen. WiN BLOOM is MPS-A gecertificeerd, wat onze kwaliteit nogmaals benadrukt.


Zowel Jacco als Theo zijn kweker in hart en nieren. De oorspronkelijke kwekerijen zijn samengevoegd om schaalvergroting te realiseren, maar ook om van elkaar te leren en elkaar te inspireren tot nog meer en beter op het gebied van de teelt van vrouwenmantel. Dennis heeft zich op het uitzendbureau NWH Jobs gestort - een nevenactiviteit van de partners. Naast schaalvergroting is er binnen de kwekerij ook gekozen voor specialisatie. Door deze specialisatie is er volop aandacht voor productie- en verwerkingsfactoren die het vaasleven van de Alchemilla "Mollis" Robustica verlengen.


Sinds 2014 heeft WiN BLOOM zich ook gespecialiseerd in het leveren van de zware kwaliteit distels bekend onder de naam van Gebr. De Looff. Naast de bekende blauwe distels onder de naam Eryngium X ZA Donard VA - (2748) levert WiN BLOOM ook de witte distels Eryngium – (7612 – White Green). Beide distels kenmerken zich door een de diep blauwe en de heldere witte kleur met daarnaast een goede en lange houdbaarheid. Nieuwe uitdagingen liggen in het uitbreiden van het bedrijf en een nog betere kwaliteit. Kwaliteit en houdbaarheid zijn sleutelwoorden in hun bedrijfsvoering. Door intensieve aandacht en gedrevenheid is WiN BLOOM in staat om kwalitatief lang houdbare bloemen te produceren.

 

 

 

 

WiN BLOOM
Pilarenlaan 75
2211 WS Noordwijkerhout

tel. Jacco: +31 6 55 39 87 53

tel. Theo: +31 6 51 34 85 06

email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

                                                                                        Website: www.winbloom.nl

                                             Facebook: https://www.facebook.com/winbloomnl

                                                         Pinterest: https://nl.pinterest.com/winbloom

                                                                                           Twitter: @winbloom_nwh

MPS-A: 802210

1

 34

 DLL6WEI5

Nederlands

Copyright © 2017. All Rights Reserved.

 

logo Summerflowers.nl

Kortenbachstraat 15 - 2211GW Noordwijkerhout 
06-51312207 - info@summerflowers.nl 

 

Floral Fundamentals     logo slot     stimuflori