Brumbos

Algemene informatie

Telefoon +31 16 50 20 291
Email info@brumbos.nl
Website http://www.brumbos.nl/

Adresgegevens

Brumbos
Vosberg 16
5981 NM Panningen

Neem contact op

Contactpersoon Jolanda Brummans
Telefoon +31 6 21 64 75 20
Email

Achtergrond informatie

Brumbos is gelegen in Panningen wat te vinden is in Noord-Limburg.
In 2008 zijn we begonnen met het aanplanten van onze eerste snijheesters. In de loop der jaren is het bedrijf uitgebreid met andere soorten snijheesters en pioenen. De huidige bedrijfsgrootte bedraagt ongeveer 3,5 ha. Wij proberen op een zo duurzaam mogelijke manier te telen en om dit aan te tonen zijn wij MPS A+ en SQ gecertificeerd.

Onze producten worden hoofdzakelijk op Royal Flora Holland Rijnsburg en Veiling Rhein Maas afgezet. Door de diversiteit aan snijheesters en pioenen proberen wij een zo lang mogelijke periode per jaar aan de klok te zijn. Kwaliteit staat bij ons hoog aangeschreven.

Wij telen o.a. Myrica Gale (Gagel), Viburnum Roseum en Compactum, Pioenen, Hypericums, Symphoricarpus (sneeuwbessen), Ilex bladhoudend en besvormen en Skimmia’s. Van een aantal soorten hebben wij verschillende kleuren die weer hun eigen oogsttijdstip hebben. Regelmatig proberen wij weer een nieuwe soort of kleur te planten.

Wij zijn lid geworden van Summerflowers omdat wij van mening zijn dat wij als groep meer kunnen betekenen voor de bekendheid en promotie van “onze” producten. Mocht u nog meer over ons willen weten, neem dan een kijkje op onze website of onze FB pagina. U kunt ons ook altijd vrijblijvend telefonisch contacteren.

Met vriendelijke groeten,

John en Jolanda Brummans

Grafieken hebben betrekking op de beschikbaarheid van de gehele Summerflowers groep.

Ilex
Myrica_Gale
Pioen
Rozenbottel
Skimmia
Symphoricarpos
Viburnum