Achtergrond
Contactinformatie
Beschikbaarheid
Achtergrond

Achtergrond informatie

Brumbos is gelegen in Panningen wat te vinden is in Noord-Limburg.
In 2008 zijn we begonnen met het aanplanten van onze eerste snijheesters. In de loop der jaren is het bedrijf uitgebreid met andere soorten snijheesters en pioenen. De huidige bedrijfsgrootte bedraagt ongeveer 3,5 ha. Wij proberen op een zo duurzaam mogelijke manier te telen en om dit aan te tonen zijn wij MPS A+ en SQ gecertificeerd.

Onze producten worden hoofdzakelijk op Royal Flora Holland Rijnsburg en Veiling Rhein Maas afgezet. Door de diversiteit aan snijheesters en pioenen proberen wij een zo lang mogelijke periode per jaar aan de klok te zijn. Kwaliteit staat bij ons hoog aangeschreven.

Wij telen o.a. Myrica Gale ( Gagel), Viburnum Roseum en Compactum, Pioenen, Hypericums, Symphoricarpus ( sneeuwbessen), Ilex bladhoudend en besvormen en Skimmia’s. Van een aantal soorten hebben wij verschillende kleuren die weer hun eigen oogsttijdsip hebben. Regelmatig proberen wij weer een nieuwe soort of kleur te planten.

Wij zijn lid geworden omdat wij van mening zijn dat wij als groep meer kunnen beteken voor de bekendheid en promotie van “onze” producten. Mocht u nog meer over ons willen weten, neem dan een kijkje op onze website of onze FB pagina. U kunt ons ook altijd vrijblijvend telefonisch contacteren.
Met vriendelijke groeten,

John en Jolanda Brummans

Contactinformatie

Algemene informatie

Telefoon003-165-020291
Emailinfo@brumbos.nl
Websitehttp://www.brumbos.nl/

Adresgegevens

Brumbos
Loosteeg 19
5981 NJ Panningen

Neem contact op

ContactpersoonJolanda Brummans
Telefoon003-162-164752
Email
Beschikbaarheid
Deze kweker heeft onderstaande soorten (binnenkort) beschikbaar.