Fa. R.G. Kleef

Algemene informatie

Telefoon +31 612 27 69 74
Email ronaldkleef@ziggo.nl
Website

Adresgegevens

Fa. R.G. Kleef
Zuiderwentweg 2
1969 MX Heemskerk

Neem contact op

Contactpersoon Ronald Kleef
Telefoon
Email

Achtergrond informatie

Fa. R.G. Kleef

Al vele generaties Kleef zijn werkzaam in de agrarische sector. De kwekerij bestaat al meer dan 100 jaar en Ronald Kleef is de huidige eigenaar. De kwekerij bevindt sinds de jaren vijftig op de huidige locatie in duingebied Heemskerk. Dit is een uniek kleinschalig agrarisch gebied waar de focus niet ligt op kwantiteit maar op kwaliteit. De zandgrond in dit gebied  is uitstekend geschikt voor het kweken van snijbloemen.

Firma R.G. Kleef is een klein familiebedrijf met 5600m2 kassen. De nieuwbouw van de loods in 2014 heeft gezorgd voor veel meer ruimte om bloemen te bossen en een koelruimte die het werken makkelijker maakt.

We zijn momenteel gespecialiseerd in de teelten van Astilbe, Delphinium, Trachelium en Helleborus. Waar mogelijk, wordt biologische bestrijding van plagen en ziekten gebruikt om zo duurzaam mogelijk telen.

Daardoor hebben we het geluk dat we onze producten bijna het hele jaar door kunnen veilen. Hierdoor hebben we een goede reputatie opgebouwd. Wij zetten ons volledig in om  mooie producten te leveren en staan altijd open voor noviteiten.

Grafieken hebben betrekking op de beschikbaarheid van de gehele Summerflowers groep.

Astilbe
Helleborus
Trachelium