Hulst Wiranda

Algemene informatie

Telefoon +31 252 21 1165
Email info@hulst-wiranda.nl
Website

Adresgegevens

VOF Hulst Wiranda
Torenlaan 6c
2215 RW Voorhout

Achtergrond informatie

Het bedrijf is van origine een bloembollenkwekerij. Nadat Sjors van der Hulst het bedrijf heeft overgenomen van zijn vader, die vroeger in de bollenteelt zat, is hij mondjesmaat overgestapt van bloembollen naar de bloementeelt, aangezien dit meer de interesse had van Sjors. Toen de vader van Sjors uit het bedrijf stapte, is deze plek overgenomen door Sandra, de vrouw van Sjors. Nadat het bedrijf aan de Engelselaan in Voorhout moest wijken voor woningbouw, wordt de kwekerij nu al enkele jaren gerund aan de Torenlaan, eveneens in Voorhout. De naam Wiranda is een verduidelijking over welke Van der Hulst uit Voorhout er nu eigenlijk wordt gesproken. Er zijn nl. veel mensen in Voorhout met de naam Van der Hulst. Dit is de reden dat er in veel dorpen met bijnamen wordt gewerkt.

Op de kwekerij wordt een zeer groot assortiment snijbloemen geteeld, zoals:
In de kas: Jaarrond: eigen soorten Myosotis (vergeet mij nietjes) Deze hemels blauwe bloemetjes zijn een smaakmaker van elk boeket.
In de winter: Snijhyacinten. We telen hier de exclusievere soorten.
Voorjaar-najaar: Standaardanjers. Ook hier zoeken we de nieuwste en beste soorten uit.
Voorjaar-zomer-herfst en sinds kort ook in de winter: Scabiosa uit de kas in veel verschillende kleuren.
Buitenteelt: Een groot sortiment Dahlia’s, Helleborus, Alliums, Pioenen, en Lysimachia Elizabeth.
Wij staan er altijd voor open om een nieuw product uit te testen. Omdat wij geen grote aantallen produceren, blijven onze producten exclusief. Dit vinden wij leuk en uitdagend.
Het is onze passie om er voor te zorgen dat de bloemen die het bedrijf verlaten, altijd in een uitstekende kwaliteit verkeren, zodat u er optimaal van kunt genieten.

Groet, Sjors en Sandra van der Hulst

Grafieken hebben betrekking op de beschikbaarheid van de gehele Summerflowers groep.

Allium
Dahlia
Helleborus
Hyacint-snij
Myosotis
Oxypetalum
Ranonkel
Scabiosa