KMB Flowers

Algemene informatie

Telefoon +316 217 11 217
Email kmb-flowers@live.nl
Website

Adresgegevens

KMB Flowers
Noordstraat 11
5428 NR Venhorst

Achtergrond informatie

Kwekerij KMB Flowers is de bloemenkwekerij van Mark Bouw. Als jonge ondernemer probeert hij een zeer goede kwaliteit bloemen te telen voor de (inter)nationale bloemist.

De grootste teelt op het bedrijf is op dit ogenblik de zonnebloem. Hiernaast worden in het voorseizoen, Viburnum (sneeuwbal) geteeld en Alchemilla (vrouwenmantel) in tunnelkassen.

Door het streven naar de optimale aandacht voor een product, wordt er bij KMB altijd maar één product tegelijk geteeld en geoogst. Dit houdt in dat de volledige aandacht naar deze ene teelt kan gaan. Omdat de aandacht niet verdeelt hoeft te worden over meerdere producten, kan de teler zich 100% inzetten voor het speerpunt op het bedrijf, n.l. de uniformiteit van de geleverde producten. Als enige teler in Nederland worden de zonnebloemen altijd in 3 verschillende maten gesorteerd, dus 100% uniform geleverd. Door deze manier van werken, voldoet het product dus altijd aan de wensen van de koper.

In 2020 is het bedrijf verhuist naar een nieuwe locatie in Venhorst. Op deze nieuwe locatie is de accommodatie geheel aangepast aan het speerpunt van het bedrijf n.l. de uniformiteit.

KMB is een jong en dynamisch bedrijf dat alle kansen ziet voor de toekomst. De kansen worden vooral gezien in het leveren van goede en uniforme kwaliteit, samen met het luisteren naar de klanten om zo de kwaliteit van de producten en de dienstverlening verder te verbeteren.

Door samen te werken met Summerflowers hoopt de ondernemer beter onder de aandacht van Bloemist en Handel te komen.

Grafieken hebben betrekking op de beschikbaarheid van de gehele Summerflowers groep.

Craspedia
Helianthus
Ilex
Viburnum