Achtergrond
Contactinformatie
Beschikbaarheid
Achtergrond

Achtergrond informatie

De maatschap Mart en Lia Heemskerk is opgericht in 1984. In het begin hield het bedrijf zich vooral bezig met de teelt van bloembollen, gecombineerd met de snijbloemen.

Het bedrijf heeft nu 2 takken:

– Tulpenbroeierij in de winter, waarbij de bollen worden aangekocht.

– De teelt van Aconitum Napellus, die geheel in eigen beheer wordt gedaan.

Onze kwekerij is gespecialiseerd in de teelt van Aconitum Napellus, dit houdt in dat we alle facetten van de teelt in eigen hand hebben, waardoor we zowel de bloemen, als de knollen waar deze bloemen uit groeien zelf telen. Het telen van ons eigen uitgangsmateriaal is bij een zeer moeilijke teelt als die van Aconitum Napellus belangrijk om de kwaliteit en kwantiteit te waarborgen.

Door een goede planning, met speciaal hiervoor geprepareerde knollen, is het mogelijk om de bloemen al in mei tot ver in het najaar aan te bieden. Wij streven ernaar om elke dag met onze Aconitum Napellus op de veilingklok aanwezig te zijn. Op die manier kunnen de handel en winkeliers een lange periode met onze bloemen werken, waarbij wij de kwaliteit zo uniform mogelijk houden. Op deze manier willen wij het iedereen makkelijk maken om ons mooie product te gebruiken.

Wij denken dat het voor de toekomst belangrijk is om afzet op alle mogelijke manieren te realiseren. Door onze bloemen meer te laten zien en door een meer directer contact met kopers en bloemisten zien wij goede kansen voor een mooie bloem als Aconitum Napellus,.

Summerflowers.nl past goed in ons streven naar meer bekendheid van een klein product bij een zo groot mogelijk afzetgebied.

Contactinformatie

Algemene informatie

Telefoon025-251-6202
Emailmlheemskerk@kpnmail.nl
Website

Adresgegevens

Mart en Lia Heemskerk
Noorder Leidsevaart 60
2182 BT Hillegom

Beschikbaarheid
Deze kweker eeft onderstaande soorten (binnenkort) beschikbaar.