Achtergrond
Contactinformatie
Beschikbaarheid
Achtergrond

Achtergrond informatie

My-Peony “life is not measured by the numbers of breath you take, but by the moments that take our breath away!”My-Peony “life is not measured by the numbers of breath you take, but by the moments that take our breath away!”
Momenten die ertoe doen, emoties die niet in woorden uit te drukken zijn en personen die het leven betekenis geven. De kwekers van My-Peony zien de schoonheid in deze waarden, samen willen zij hier kleur aan geven, de kleur van pioenen. Via het My-Peony platform bieden de beste pioenenkwekers uit Nederland en Frankrijk hun volledige assortiment aan. Hierdoor kan My-Peony dagelijks op het allerhoogste niveau een fantastisch assortiment pioenen aanbieden, zowel in de breedte als in diepte. Daarnaast zijn we continu op zoek naar verbeteringen. Met vernieuwende soorten, innoverende koeltechnieken en een enorme dosis passie streeft My-Peony ernaar om een inspiratiebron te zijn voor bloemenkwekers en kopers wereldwijd.
Pioen Pink Hawaii Coral In Frankrijk begint het pioenenseizoen veel eerder dan in Nederland dankzij het vriendelijke klimaat.Pink Hawaii Coral is een van de eerste pioenen in het seizoen. Het knalroze zusje van de Coral Sunset is een voorbode van ons favoriete seizoen. De eerste Pioen Pink Hawaii Coral vanuit Frankrijk zijn vanaf maandag verkrijgbaar bij My-Peony. Let the season begin!

Contactinformatie

Algemene informatie

Telefoon062-322-6631
Email
Websitehttp://www.my-peony.com/
Beschikbaarheid
Deze kweker eeft onderstaande soorten (binnenkort) beschikbaar.