My Peony Society

Algemene informatie

Telefoon +31 71 204 86 90
Email info@mypeonysociety.com
Website http://www.my-peony.com/

Adresgegevens

My Peony Society
Cotoneaster 70
1424 LB De Kwakel
The Netherlands

PO Box:
Postbus 1076
1430 LB De Kwakel
The Netherlands

Neem contact op

Contactpersoon Miriam Star
Telefoon +316 23 707 289
Email miriam@mypeonysociety.com

Achtergrond informatie

My Peony Society, Quality by association

My Peony Society is een verbond van kwekers, handelaren en bloemisten. De prachtige bloei van de pioenroos, een transformatie van verlegen groene knop naar een spektakel van ‘kolkend kant’, is iets waar we nooit genoeg van krijgen. Daarom hebben we My Peony Society opgericht. Met kennis en liefde brengen wij de beste pioenrozen waar je het langste van kunt genieten. We bereiken dit door samenwerking, kennis te delen en iedere stap in de levenscyclus van de kwetsbare pioen te controleren.

Alleen het beste is goed genoeg voor onze pioenrozen. Daarom wordt iedere stap in de productie nauwgezet gevolgd. En blijven we altijd op zoek naar innovaties die ons prachtige product nog meer kwaliteit geven.

De schoonheid van de pioenroos, daar moet je zo lang mogelijk van kunnen genieten. Door speciale aandacht voor transport en contacten met kwekers over de hele wereld kunnen wij langer verse pioenrozen aanbieden. Het resultaat: een langer pioenrozenseizoen. En een groter aanbod in kleuren en vormen.

Iedere ontvanger van pioenrozen van My Peony Society, krijgt er iets extra’s bij: de unieke bloeigarantie. Wij zijn zo overtuigd van onze manier van werken, dat we garanderen dat onze pioenrozen op hun allermooist zijn op exact het juiste moment.

Je wilt precies de juiste look en feel voor jouw evenement. En dat kunnen wij je bieden. Onze kennis van de kweek van pioenrozen, gecombineerd met het advies van de beste stylisten, maken dat wij precies die kleur en stijl hebben die past bij jouw speciale gelegenheid. Dit is waar vakkennis en inspiratie samenkomen.

Grafieken hebben betrekking op de beschikbaarheid van de gehele Summerflowers groep.

Pioen