Biologische Bloemenkwekerij “Op Beemster Klei”

Adresgegevens

Biologische Bloemenkwekerij ‘Op Beemster Klei’
Volgerweg 24
1462 HP Middenbeemster

Achtergrond informatie

Biologische bloemenkwekerij ‘Op Beemster Klei’ is gevestigd in de Beemster en probeert een bijdrage te leveren aan een groenere en gezondere wereld door biologisch gecertificeerde bloemen te telen en te verkopen.  Wij zijn overtuigd geraakt dat dit een gezonde en veerkrachtige bodem, een gezond bodemleven en gezonde en sterke planten oplevert.

Momenteel telen wij ruim twee hectare zomerbloemen.  Op Beemster Klei teelt een breed assortiment biologische zomerbloemen in de volle grond gebaseerd op een gevarieerd aanbod van half mei tot eind oktober. De basis zijn pioenrozen, zonnebloemen en dahlia’s aangevuld met een breed scala aan ‘bijproducten’ die bloemisten en anderen prikkelen en het samenstellen van een (biologisch) boeket mogelijk maken.  Op Beemster Klei levert momenteel zowel aan (internationale) groothandels, winkels en bloemisten. Deze worden bereikt door te leveren op de locaties van Floraholland én direct vanaf onze kwekerij.

De bloemen van Op Beemster Klei worden op een biologische wijze geteeld. Daarvoor zijn we gecertificeerd door SKAL). De principes van de biologische teelt worden uitgelegd door Bionext ).

Meer informatie is te vinden op onze website.

Biologisch gecertificeerd door SKAL als: NL-BIO-01 106157