Rich luxury flowers

Algemene informatie

Telefoon +316 55 82 00 03
Email info@rich-flowers.com
Website http://www.rich-flowers.com/

Adresgegevens

Rijk de Jongh
St.Antoniestraat 32
4176 BJ Tui

Achtergrond informatie

Rich luxury flowers is een jong dynamisch bedrijf dat in 2004 is begonnen met buiten bloemen en tunnelkassen op een stuk grond naast de boerderij die zijn broers met ouders runnen. In 2011 zijn we verhuisd naar Tuil waar we een bestaand bedrijf hebben gekocht waar we op 1.5 ha voornamelijk onder glas zomerbloemen telen en op het oude bedrijf in Waardenburg staan nu alleen nog Pioenrozen.
We richten ons op verschillende exclusieve soorten van top kwaliteit, onze hoofdteelt is Ranonkels waar we ons als bedrijf goed in kunnen onderscheiden. Verder proberen we dat ook met Limonium Sinensis, Kiwi Mellow/Magma, Celosia Turbo, Pluis-chrysanten en Brassica. Niet alleen doordat we topkwaliteit kweken maar ook doordat we zeer secuur sorteren door ons ervaren en gedreven personeel.
Doordat we nu onder glas, onder plastic en buiten telen en wat pionierswerk doen, zijn we in staat om net iets eerder te beginnen of langer door te gaan met een teelt als onze collega’s. Ook zijn we door de verschillende teelten bijna het jaar rond in productie!

Met vriendelijke groet, Rijk de Jongh

Grafieken hebben betrekking op de beschikbaarheid van de gehele Summerflowers groep.

Brassica
Campanula
Celosia
Chrysant
Dianthus_Barbatus
Limonium
Ranonkel
Sierpepers