Achtergrond
Contactinformatie
Beschikbaarheid
Achtergrond

Achtergrond informatie

Rijk de Jongh is een jong dynamisch bedrijf dat in 2004 is begonnen met buiten bloemen en tunnelkassen op een stuk grond naast de boerderij die zijn broers met ouders runnen. In 2011 zijn we verhuisd naar Tuil waar we een bestaand bedrijf hebben gekocht waar we op 1.5 ha voornamelijk onder glas zomerbloemen telen en op het oude bedrijf in Waardenburg staan nu alleen nog Pioenrozen.Rijk de Jongh is een jong dynamisch bedrijf dat in 2004 is begonnen met buiten bloemen en tunnelkassen op een stuk grond naast de boerderij die zijn broers met ouders runnen. In 2011 zijn we verhuisd naar Tuil waar we een bestaand bedrijf hebben gekocht waar we op 1.5 ha voornamelijk onder glas zomerbloemen telen en op het oude bedrijf in Waardenburg staan nu alleen nog Pioenrozen.
We richten ons op verschillende exclusieve soorten van top kwaliteit, onze hoofteelt is Ranonkels waar we ons als bedrijf goed in kunnen onderscheiden. Verder proberen we dat ook met Limonium Sinensis, Green Wicky/Magma, Celosia Turbo, Pluis-chrysanten en Brassica. Niet alleen doordat we topkwaliteit kweken maar ook doordat we zeer secuur sorteren door ons ervaren en gedreven personeel.
Doordat we nu onder glas, onder plastic en buiten telen en wat pionierswerk doen, zijn we in staat om net iets eerder te beginnen of langer door te gaan met een teelt als onze collega’s. Ook zijn we door de verschillende teelten bijna het jaar rond in productie!

Met vriendelijke groet, Rijk de Jongh

Contactinformatie

Algemene informatie

Telefoon065-582-0003
Emailinfo@rijkdejonghflowers.nl
Website

Adresgegevens

Rijk de Jongh
St.Antoniestraat 32
4176 BJ Tui

Beschikbaarheid
Deze kweker eeft onderstaande soorten (binnenkort) beschikbaar.