Lovely Astilbe (Rutgrink)

Algemene informatie

Telefoon +316 53 63 90 91
Email rutgrink@astilbeculturen.nl
Website http://www.lovelyastilbe.com/

Adresgegevens

Lovely Astilbe
1e Loosterweg 1-f
2182 BL Hillegom

Achtergrond informatie

Kwaliteit staat centraal bij de broers Marc en Frank Rutgrink. Dit familiebedrijf is volledig gericht op het kweken van Astilbes. Lovely Astilbe levert het hele jaar door vijf tot zes cultivars en teelt regelmatig nieuwe cultivars. Het grootste deel van de productie vindt plaats in Nederland. Het is vanwege de productie in Andalusië (Spanje) dat ze het hele jaar door kunnen leveren. Lovely Astilbe heeft het grootste assortiment Astilbes beschikbaar. De verschillende cultivars zoals de dieprode Paul Gaarder, witte Washington en cerise Else Schluck zijn allemaal geteeld op hun eigen Astilbevelden.

Kenmerkend voor Rutgrink’s Lovely Astilbe is de expertise en knowhow van de Astilbeteelt. Ze besteedden uiterste zorg aan het product: elke bloem wordt met de hand geplant en geoogst. Dit resulteert in topkwaliteit. Daarnaast is Lovely Astilbe altijd aan het innoveren en staat duurzaamheid voorop. Tijdens de teelt worden weinig gewasbeschermingsmiddelen gebruikt.

De Astilbes worden geëxporteerd naar cash-and-carry’s over de hele wereld. Ze zijn een populair exportproduct vanwege de kwaliteit die ze vertegenwoordigen. De labels die ze hebben verkregen zijn een bewijs van kwaliteit en een betrouwbaar product. Lovely Astilbe behaalde deze labels dankzij een perfect product, logistiek en prijs. Alles is gericht op het leveren van de beste bloemen aan de bloemist.

Grafieken hebben betrekking op de beschikbaarheid van de gehele Summerflowers groep.

Astilbe