West-End Flowers

Adresgegevens

Westeinde 32
2211 XP Noordwijkerhout

Neem contact op

Contactpersoon Ralf van Kesteren
Telefoon +31 6 109 109 53
Email westend-flowers@hotmail.com

Achtergrond informatie

De zomerbloemen kwekerij  West-End Flowers is gelegen aan het Westeinde in Noordwijkerhout. Dit verklaart direct de naam van de kwekerij van Ralf van Kesteren.

Ralf is begin 2012 begonnen met het telen van zomerbloemen. Omdat Ralf de zoon is van Marc van Kesteren van het vaste planten stekbedrijf Kebra, heeft hij de beschikking over een vernieuwend, maar vooral onderscheidend sortiment. Dit is een van de onderscheidende kwaliteiten van West-end Flowers. Vaak zullen ook experimentele soorten bij deze kwekerij uitgetest worden en bij gebleken geschiktheid op de markt worden gebracht.

Naast de beschikking over mooie soorten heeft Ralf ook de beschikking over liefde voor het bloemenvak. Vanaf het moment dat hij kon lopen, liep hij bij zijn vader op de tuin te zoeken naar leuke plantjes waar je bloemen van zou kunnen snijden. Door het starten van West-End Flowers hoopt Ralf de liefde die hij voor de bloemen voelt, om te zetten in een goed lopende rendabele bloemenkwekerij.

Belangrijk punt bij West-end Flowers is dat alle bloemen helemaal zelf door de eigenaar worden verzorgd, geoogst en klaargemaakt voor de klant. Door deze manier kan West-End Flowers dan ook volledig achter de kwaliteit van zijn producten staan. Met deze ambachtelijke manier van werken wil het bedrijf aantonen dat de liefde voor het vak en de kwaliteit van de bloemen niet alleen zit bij de oude generatie, maar dat de nieuwe generatie de toekomst heeft. Omdat het bedrijf steeds nieuwe gewassen introduceert is het mogelijk om op deze manier te blijven werken, zonder last te hebben van de drang naar grootschaligheid.

Kwaliteit van het product en de perfecte verzorging na de oogst, maken dat Ralf het bijna moeilijk vindt om van deze bloemen afscheid te nemen als ze naar de veiling gaan. Hij zou ze bijna met een kus het beste toewensen in de vaas van de klant en hoopt dat deze liefde overkomt in de huiskamer van de uiteindelijke koper.

Door mee te doen met Summerflowers, hoopt West-End Flowers dat de boodschap goed overkomt en iedereen straks weet van de kwaliteit van zomerbloemen van West-End Flowers.

Grafieken hebben betrekking op de beschikbaarheid van de gehele Summerflowers groep.

Agapanthus
Astilbe
Delphinium
Echinacea