Delphiniumkwekerij N.G. Wigchert

Algemene informatie

Telefoon +31 252 37 44 48
Email ngwigchert@online.nl
Website http://www.dewidel.nl/

Adresgegevens

Delphinium Kwekerij N.G. Wigchert
Leidsevaart 196
2211 WE Noordwijkerhout

Neem contact op

Contactpersoon Nico Wigchert
Telefoon
Email

Achtergrond informatie

In 1992 is “Delphiniumkwekerij N.G. Wigchert” te Noordwijkerhout begonnen met de teelt van de dubbelbloemige Delphinium Elatum. Nu, jaren verder, telen we uit eigen veredeling een breed assortiment. Al onze prachtige rassen beginnen met de naam “DEWI”.
Op de website www.dewidel.nl kunt u onder het kopje bloemen een indruk krijgen van het huidige geteelde assortiment.
In Noordwijkerhout telen we buiten op 2,5 ha. en in 3000 mtr. kas waar we bloemen oogsten van mei tot november. Door ook Delphinium in Portugal (2 ha.) te planten kunnen we onder de plastic tunnelkassen al vanaf februari prima kwaliteit Delpinium oogsten. Meer dan 1 miljoen stelen per jaar gaan vanaf onze kwekerij naar vooral de Rijnsburgse vestiging van Flora Holland om over de hele wereld , maar liefst ook dicht bij huis in prachtige bloemstukken of vazen te worden verwerkt.
Naar mijn mening staat de teelt van Delphinium nog in de kinderschoenen en zijn er volop kansen voor deze schitterende zomerbloem. Een goede voorbehandeling van Delphinium op de kwekerij staat garant voor een prima vaasleven. We doen er dan ook alles aan om dit te kunnen garanderen.

Nico Wigchert

Grafieken hebben betrekking op de beschikbaarheid van de gehele Summerflowers groep.

Delphinium