A.J.J. van der Zwet

Algemene informatie

Telefoon +31 71 331 43 34
Email l.zwet@planet.nl
Website http://www.lexvanderzwet.nl/

Adresgegevens

De Baan 17
2377 CA Oude Wetering

Neem contact op

Contactpersoon Lex van der Zwet
Telefoon +31 622 12 29 53
Email

Achtergrond informatie

Onze kwekerij is opgericht op 1 mei 1979 en houdt zich graag bezig met nieuwe soorten/selecties snijbloemen van vaste planten. Door de verscheidenheid is het werk fantastisch om te doen want er zijn nog zoveel soorten om uit te proberen en de handel wil nog steeds vernieuwde producten hebben. Door het werken met rolkassen en buitenteelt zijn wij in staat om vele soorten uit te proberen en zo buiten de gangbare tijden op de veiling aan te voeren als andere kwekers nog niet in productie zijn, zowel in het voorjaar als in het najaar.

Wij telen het meest eigen selecties of eigen ontwikkelde soorten zoals Campanula glomerata in diverse kleuren, Lysimachia Jumbo en diverse soorten Monarda. Bij ons is het voorjaar het drukste moment tijdens de oogst van de Campanula glomerata soorten want deze worden zowel in de rolkassen als buiten geteeld zodat we ongeveer negen weken kunnen aanvoeren door verschillende opeenvolgende soorten van begin mei tot half juli.

Bijzondere soorten en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel en daarom zijn we nu ook bereid om de zomerbloemen meer bekendheid te geven aan een groot publiek want er is nog heel veel moois in de zomerbloemen. Voor nog meer sfeer kijk eens op onze website.

Lex van der Zwet